Visualizer featured in articles in Tekniikka&Talous and Tivi: Suomalainen startup löysi kultasuonen hotellialalta

Visualizer is featured in articles in Tekniikka&Talous, a  Finnish weekly magazine focusing on technology and innovation, and Tivi, a Finnish monthly magazine focusing on ICT. The articles are titled “Suomalainen startup löysi kultasuonen hotellialalta” (a Finnish startup struck gold in hotel business).

“Suomalainen palkittu startup Visualizer toteuttaa sen ehdon, että startupin on menestyäkseen syytä löytää tiukasti rajattu juttunsa ja olla siinä maailman huipulla. Parivuotiaan yrityksen erikoisalana on hotellialan tarpeisiin luotu verkkoalusta kuvasisältöjen hallintaan ja jakeluun.

Visualizer_Hakuli_Kaitala

Image: Tekniikka&Talous/Tivi/Talentum

”Haluamme olla siinä bisneksessä, missä ratsastetaan visuaalisuuden trendin aallonharjalla”, yhtiön myynnistä vastaava Joel Hakuli kertoo.

”Me myös digitalisoimme koko palveluprosessin”, toimitusjohtaja Kimmo Kaitala säestää.

Hakuli ja Kaitala puhuvat kuvallisesta tarinankerronnasta. Visualizerin alustan avulla hotellit voivat laatia ja muokata kuvaesityksiä eri käyttötarkoituksiin, kuten kokousasiakkaille tai lomailijoille. Esityksissä käyttäjä voi navigoida kuvien kautta tilasta toiseen, katsella videoita ja käänneltäviä panoraamoja. Myös pohjakartoista pääsee suoraan kuviin.”

Read the whole article in Tekniikka&Talous or Tivi. (In Finnish)